Kalendar događanja možete preuzeti i u .pdf formatu:
> FZ_Zagreb_2022.pdf

Znanstveni labirint, Adriana Ivandić i Ivana Fundurulić

Datum i vrijeme:
srijeda 24.4.2024., 11:00 - 12:30

Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
5., 6., 7. i 8. razred osnovne škole i 1. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Velika dvorana

Detalji

''Znanstveni labirint'' je interaktivna radionica koja spaja uzbudljivi koncept Escape Rooma s intrigantnim znanstvenim izazovima. Učenici će se suočiti s nizom zadataka i enigmi koje će morati riješiti kako bi otkrili konačno rješenje. Kroz istraživanje, suradnju i primjenu znanstvenih principa, sudionici će se upustiti u nezaboravno putovanje kroz labirint znanja. Ova radionica potiče kritičko razmišljanje, timski rad i zabavu u istraživanju svijeta znanosti.

Biografija:

Adriana Ivandić - https://adrianapbk.wixsite.com/mysite-1

Ivana Fundurulić - https://www.linkedin.com/in/ivana-fundurulic-57151666/

 

Adriana Ivandić profesorica je biologije i kemije u II. gimnaziji. Uz redovni rad rado sudjeluje u različitim oblicima unapređenja obrazovnog sustava koristeći znanje stečeno na stručnim usavršavanjima iz područja odgoja i obrazovanja. Do sada je sudjelovala u brojnim radionicama i predavanjima s ciljem popularizacije znanosti, a vodila je i nekoliko međunarodnih projekata u kojima je usvojila inovativne metode učenja i podučavanja.

 

Ivana Fundurulić profesorica je matematike i fizike, a radi kao nastavnica fizike u II. gimnaziji u Zagrebu. Uz redovnu nastavu, uvijek je zainteresirana za sudjelovanje u novim izazovima: projektima i radionicama. Za svoje učenike redovito organizira radionice, a također održava predavanja za svoje kolege, studente i učenike, te tako doprinosi svojem i njihovom napretku i usavršavanju.