Kalendar događanja možete preuzeti i u .pdf formatu:
> FZ_Zagreb_2022.pdf

Pobudimo inteligenciju kroz kemijske pokuse, Suzana Inić, Jasna Jablan, Barbara Bilandžija i Lucija Bilandržija

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 22.4.2024., 10:00 - 11:00

Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
predškolski uzrast, osnovna škola i 1. razred srednje škole i djeca s posebnim potrebama

Lokacija (prostorija):
Velika dvorana

Detalji

Što sve možemo napraviti s kemikalijama? Kakvu čaroliju skrivaju kemijski pokusi? Kako i vi možete postati kemičari? Dođite i pogledajte koje sve tajne krije čudesan svijet kemije.

Biografija:

Suzana Inić

Suzana Inić je izvanredna profesorica na Sveučilištu u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu. Suvoditeljica je kolegija Analitička kemija i sudjeluje u svim oblicima nastave na Zavodu za analitičku kemiju. Članica je Hrvatskog farmaceutskog društva i Odjela za prirodoslovlje i matematiku Matice hrvatske.

 

Jasna Jablan

Jasna Jablan je izvanredna profesorica na Sveučilištu u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu. Suvoditeljica je kolegija Analitička kemija i sudjeluje u svim oblicima nastave na Zavodu za analitičku kemiju. Članica je Hrvatskog farmaceutskog društva i Hrvatske ljekarničke komore.

 

Barbara Bilandžija

Barbara Bilandžija je asistentica na Zavodu za analitičku kemiju Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sudjeluje u izvođenju praktične nastave iz kolegija Analitička kemija. Članica je Hrvatskog farmaceutskog društva i Hrvatske ljekarničke komore.

 

Lucija Bilandžija

Lucija Bilandžija je asistentica na Zavodu za farmaceutsku kemiju Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Sudjeluje u izvođenju praktične nastave iz kolegija Farmaceutska kemija 1, Farmaceutska kemija 2 i Biokemija lijekova. Članica je Hrvatskog farmaceutskog društva i Hrvatske ljekarničke komore.