Kalendar događanja možete preuzeti i u .pdf formatu:
> FZ_Zagreb_2022.pdf

Mozaik života - obiteljska igraonica, voditeljice: Petra Šparica, Renata Brezinščak i Marina Višić Vranjković

Datum i vrijeme:
subota 7.5.2022., 15:00 - 17:00

Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18

Vrsta događanja:
Radionica

Publika:
predškolska dob i niži razredi osnovne škole, 5. i 6. razred osnovne škole, 7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole, 2., 3. i 4. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Velika dvorana

Detalji
Obiteljska igraonica Hrvatskog prirodoslovnog muzeja. Osmišljena je tako da se polaznici najmanje dobi upoznaju s Muzejom i geologijom kroz različite interaktivne igre.

Biografija:

Petra Šparica, dipl.ing. geologije, zaposlena kao muzejska pedagoginja u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju. Voditeljica je Službe zajedničkih poslova. Obavlja redovite poslove za organizirane grupe posjetitelja, aktivno sudjeluje u organizaciji i realizaciji muzejskih pedagoških programa kao što su stručne i kreativne radionice u muzeju i izvan njega. Samostalno je osmislila uspješne programe za djecu i mlade.

Renata Brezinščak, dipl. Ing. geologije, muzejska savjetnica za geologiju u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju. Radi na programima za posjetitelje muzeja te na programima predstavljanja muzeja, njegove djelatnosti, građe i izložbi. Surađuje s brojnim obrazovnim i kulturnim ustanovama na promicanju muzeja i geološke struke, kroz likovne i istraživačke radionice, predavanja, izložbe za djecu i mlade itd.

Marina Višić Vranjković, dipl. ing. geologije, od 2013. godine zaposlena u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju na radnom mjestu dokumentarist. Osim na poslovima dokumentacije, obavljala poslove vezane za web i facebook stranicu muzeja te sudjelovala u raznim pedagoškim aktivnostima.