Bogatsvo i raznolikost života - javna izložba učeničkih radova OŠ Šime Budinića Zadar, voditeljice: Anita Mustać i Silvana Rados

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 2.5.2022., 8:00 - 20:00

Mjesto održavanja:
Gradska knjižnica Zadar - Ogranak Bili brig. Zadar, Put Pudarice 15

Vrsta događanja:
Izložba

Publika:
predškolski uzrast, osnovna škola, srednja škola, opća populacija

Lokacija (prostorija):
GKB

Detalji

Izložba se sastoji od učeničkih radova na temu bogatstva i raznolikosti života. Odabirom teme želimo prikazati i slaviti život. Mjesto i vrijeme održavanja javne izložbe je Gradska knjižnica Zadar ogranak Bili Brig od 2. do 7. svibnja 2022.

Biografija:

Anita Mustać – Diplomirala sam na Prirodoslovno- matematičkom fakultet u Zagrebu. Po struci sam dipl. ing. molekularne biologije i radim u OŠ Šime Budinića kao učiteljica Biologije i Prirode. U svom radu s učenicima trudim se poticati njihovu radoznalost, kreativnost, želju za upoznavanjem prirode i zanimanje za prirodoslovlje. Silvana Rados - Diplomirala na Filozofskom fakultetu Zadar i radim kao učiteljica Hrvatskog jezika u OŠ Šime Budinića. Svoj svakodnevni posao učiteljice nastojim obogatiti izvannastavnim radom s učenicima, sudjelujem na različitim smotrama, izložbama i radionicama. U radu potičem dječju kreativnost i maštovitost, što se najbolje može vidjeti u dječjim radovima. Dugogodišnja sam odgovorna urednica školskog lista Čehuljica koji se  predstavlja svake godine na učeničkoj smotri LIDraNo i tamo postiže zapažene uspjehe.