Koja vrsta inteligencije je tvoj adut?, Suzana Osička, Sanja Pavlović Šijanović

Datum i vrijeme:

Mjesto održavanja:
Gimnazija Vukovar, Šamac 2, Vukovar

Vrsta događanja:
Plakat

Publika:
7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole

Detalji

Plakat potiče posjetitelje na otkrivanje vlastitog aduta među različitim vrstama inteligencije. Raznovrsnim pitanjima koja prate svaku vrstu inteligencije, promiče se samoprocjena i razumijevanje vlastitih potencijala. Plakatu je dodana perspektiva umjetne inteligencije pri čemu rezultati ankete provedene među gimnazijalcima, donose uvid u stavove mladih o AI. Cilj plakata je osvijestiti postojanje raznovrsnih inteligencija i njihovih utjecaja na svakodnevni život.
Raznolikost inteligencija pruža bogatstvo prilika za osobni rast i uspjeh, stoga otkrijte svoj adut i krenite prema ostvarenju ciljeva!

Biografija:

Suzana Osička je diplomirala 1989. godine na Pedagoškom fakultetu u Osijeku i stekla zvanje profesor matematike i fizike. Zaposlena je u Gimnaziji Vukovar kao nastavnik matematike. 2021. godine je napredovala u zvanje profesor savjetnik. Redovito se stručno usavršava i sudjeluje u projektima na školskoj, državnoj i međunarodnoj razini.
Sanja Pavlović Šijanović na fakultetu Organizacije i Informatike u Varaždinu stječe stručnu spremu sedmog stupnja i stručni naziv Diplomirani informatičar a na Visokoj učiteljskoj školi u Čakovcu završava program pedagoško-psihološke izobrazbe. Od 2001. godine zaposlena je u Gimnaziji Vukovar kao nastavnik informatike. Sudjeluje u brojnim projektima vezanim za edukaciju djece i odraslih. Microsoft Innovator Educator Expert od 2016. godine a od 2018. Microsoft Innovator Expert Trainer. Dobitnica je zahvalnice za doprinos razvoju kvalitete odgojno obrazovnog sustava Republike Hrvatske kroz iznimno zalaganje i profesionalizam s ciljem omogućavanja kvalitetnog obrazovanja učenicima.


Kratice lokacija:

GV - Gimnazija Vukovar, Šamac 2, Vukovar
VEVU - Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Županijska ulica 50, Vukovar
MVK - Muzej vučedolske kulture, Trojstvo ul., Vukovar
GMV - Gradski muzej Vukovar