Živi život punim plućima, voditeljica: Mirela Karabatić i Adam Katona

Datum i vrijeme:
četvrtak 5.5.2022., 17:00 - 17:30

Mjesto održavanja:
Veleučilište Velika Gorica, Zagrebačka cesta 5, Velika Gorica

Vrsta događanja:
snimljena prezentacija u prijenosu

Publika:
2., 3. i 4. razred srednje škole, studenti

Lokacija (prostorija):
Dvorana F

Detalji

Rad u visokom školstvu omogućio mi je da upoznam puno zanimljivih mladih ljudi. Ovaj put vas želim upoznati sa Adamom Katonom. Nekad je bio student na Veleučilištu Velika Gorica, završio je studij Održavanja zrakoplova. Nakon toga nastavio je svoje školovanje za komercijalnog pilota. Adam  leti, roni, skače iz padobrana pa je sve to povezao i pokrenuo vlastiti biznis. Uglavnom, Adam će svojim videom predstaviti što radi i kako živi život punim plućima. Čeka vas avantura!

Biografija:

Adam Katona i

mr. Mirela Karabatić dipl. oec,  viši predavač na Veleučilištu Velika Gorica

CROSBI Profil: MIrela Karabatić (37216)

LInkedIn profil

Započela je školovanje u Splitu gdje je i diplomirala na Ekonomskom fakultetu. U Zagrebu na Ekonomskom fakultetu završava poslijediplomski studij Industrijskog marketinga. Trenutno je polaznica doktorskog studija Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Uživa u radu sa studentima na stručnim studijima Veleučilišta, potiče ih na rad na kreiranju projekata pa njeni studenti redovito sudjeluju na projektima udruge e-student i ostalim startup natjecanjima (Moj Zaba Start, Smotra studentskih poduzetničkih inkubatora , Startup VG i sl.) Održava radionice, na raznim EU projektima, na temu poduzetničkih i upravljačkih vještina i kompetencija („Poduzetničke vještine u turizmu“, „Upravljačke i poduzetničke kompetencije“, „Formiranje i rad intrapoduzetničkih timova“ i sl. ) 

Još od djetinjstva je učila graditi timski duh i ostale softskills vještine, prvotno kroz izviđačku organizaciju, a kasnije u radu sa svoje četvero djece i mladima na Veleučilištu Velika Gorica.