Događanja u sklopu Festivala znanosti - Vinkovci možete potražiti na sljedećoj poveznici:
https://festivalznanostivk.wordpress.com

Otkrijte svoju vrstu inteligencije,
voditelji: Daliborka Šetka, Barbara Horvatović Krstevski

Datum i vrijeme:
srijeda 24.4.2024., 9:00 - 11:00
srijeda 24.4.2024., 11:00 - 13:00
srijeda 24.4.2024., 13:00 - 15:00

Mjesto održavanja:
Gimnazija Antuna Gustava Matoša Đakovo, Vijenac kardinala Alojzija Stepinca 11, 31400 Đakovo

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
predškolski uzrast, osnovna škola, srednja škola, opća populacija

Lokacija (prostorija):
Gimnazija Antuna Gustava Matoša, Hol prizemlje

Detalji

Učenici, voditelji radionice, posjetitelje će upoznati s različitim vrstama inteligencije, nakon čega će posjetitelji moći testirati i otkriti svoju vrstu inteligencije. 

Ova radionica pruža sudionicima priliku da bolje razumiju svoje snage, talente i načine na koje razmišljaju, uče i rješavaju probleme. Kroz otkrivanje svojih dominantnih vrsta inteligencije, sudionici će moći prilagoditi svoje učenje, radne metode i načine komunikacije kako bi postigli bolje rezultate u svojim obrazovnim, profesionalnim i osobnim područjima života. Također, cilj je potaknuti razumijevanje i poštovanje različitih vrsta inteligencije kod drugih ljudi te promicati inkluzivno okruženje koje cijeni različitost.

Biografija:

Daliborka Šetka rođena je u Đakovu. Završila je Pedagoški fakultet u Osijeku, smjer germanistika i anglistika. Radi kao nastavnik Engleskog i Njemačkog jezika u Gimnaziji A. G. Matoša Đakovo. Godine 2023. promovirana je u zvanje profesora savjetnika.

Barbara Horvatović Krstevski rođena je u Sisku. Završila je Filozofski fakultet u Zagrebu, smjer germanistika i anglistika. Radi kao nastavnik Engleskog i Njemačkog jezika u Gimnaziji A. G. Matoša Đakovo. Godine 2023. promovirana je u zvanje  profesora savjetnika.