Logičke mozgalice,
voditelji: Jela Galunić i Sanja Trulec

Datum i vrijeme:
srijeda 24.4.2024., 14:30 - 15:30

Mjesto održavanja:
I. osnovna škola Bjelovar, Željka Sabola 14, Bjelovar

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
predškolski uzrast i niži razredi osnovne škole

Lokacija (prostorija):
učionica Matematike

Detalji

Cilj radionice je potaknuti razvoj logičko - matematičke inteligencije rješavanjem logičkih zadataka i mozgalica.

Logičko - matematička inteligencija dolazi do izražaja pri rješavanju različitih problema, zagonetki, obuhvaća primjenu brojeva i matematičkih pojmova, lakoću u pronalaženju i uočavanju odnosa i obrazaca na zadanom uzorku. Logičke mozgalice su djeci svih uzrasta zanimljive i kao takve su odličan način za poticanje razvoja logičko matematičke inteligencije.

Biografija:

Sanja Trulec - Učiteljica sam matematike i radim u I. osnovnoj školi Bjelovar. Nakon završetka opće gimnazije školovanje sam nastavila na matematičkom odjelu Prirodoslovno – matematičkog fakulteta u Zagrebu. S obzirom da sam i trener odbojke, imala sam prilike raditi s djecom svih dobnih skupina. Želja mi je zainteresirati djecu i mlade za proučavanje i primjenu matematike i izvan školskih klupa.  Slobodno vrijeme volim provoditi s obitelji.

Jela Galunić - Učiteljica sam matematike 19 godina i radim u I. osnovnoj školi Bjelovar. Rado sudjelujem u različitim projektima i aktivnostima kroz koje učenike nastojim motivirati na učenje i proučavanje matematike i izvan redovne nastave.  Sretna sam kad u tome i uspijem!

Osim u svom poslu, uživam u druženju sa svojom djecom, putovanjima, čitanju i rješavanju sudoku križaljki.