Escape room – radionica iz matematike,
voditelji: Sanja Trulec i Jela Galunić

Datum i vrijeme:
utorak 23.4.2024., 14:15 - 15:45

Mjesto održavanja:
I. osnovna škola Bjelovar, Željka Sabola 14, Bjelovar

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
viši razredi osnovne škole, 1. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
učionica Matematike

Detalji

Cilj radionice je potaknuti razvoj logičko - matematičke inteligencije. Da bi se cilj ostvario, pred učenike će biti postavljen niz tematski povezanih zadataka koji uključuju šifriranje i dešifriranje poruka, rješavanje logičkih zadataka, snalaženje u prostoru prema zadanim  uputama, primjenu kombinatorike i drugih matematičkih vještina.

Biografija:

Sanja Trulec - Učiteljica sam matematike i radim u I. osnovnoj školi Bjelovar. Nakon završetka opće gimnazije školovanje sam nastavila na matematičkom odjelu Prirodoslovno – matematičkog fakulteta u Zagrebu. S obzirom da sam i trener odbojke, imala sam prilike raditi s djecom svih dobnih skupina. Želja mi je zainteresirati djecu i mlade za proučavanje i primjenu matematike i izvan školskih klupa.  Slobodno vrijeme volim provoditi s obitelji.

Jela Galunić - Učiteljica sam matematike 19 godina i radim u I. osnovnoj školi Bjelovar. Rado sudjelujem u različitim projektima i aktivnostima kroz koje učenike nastojim motivirati na učenje i proučavanje matematike i izvan redovne nastave.  Sretna sam kad u tome i uspijem!

Osim u svom poslu, uživam u druženju sa svojom djecom, putovanjima, čitanju i rješavanju sudoku križaljki.