Zbog prostornih ograničenja i epidemioloških mjera u Tehničkome muzeju Nikola Tesla za najave grupa, molimo, nazovite na telefon
01/4844 050; 01/4881 626,
ili pošaljite mail na: marijo.zrna@tmnt.hr.

Dopušten broj sudionika na predavanjima u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 25.
Dopušten broj sudionika na radionicama u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 10 tijekom jedne radionice.
Snimke i linkovi za online predavanje i prezentacije biti će postavljeni najkasnije do 9. svibnja.

Ovisno o epidemiološkim mjerama na snazi tijekom trajanja Festivala znanosti u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla moguće je da će se sve radionice održavati na otvorenom prostoru (u dvorištu Muzeja).

Poremećaji razvoja – od fetusa do novorođenčeta,
voditelji: Nikica Prvanović Babić, Ivan Butković, Juraj Šavorić, Nea Koludrović i Klara Klašterka

Datum i vrijeme:

Organizacija:
Veterinarski fakultet, Heinzelova ulica 55

Vrsta događanja:
SNIMKA - Prezentacija

Publika:
2., 3. i 4. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Online

Detalji:

Saznajte što studenti Veterinarskog fakulteta uče kao dio kolegija Klinike za porodništvo i reprodukciju.

https://www.youtube.com/watch?v=rzmqjJJG69g

Biografija:

Ivan Butković

Rođen je 17. lipnja 1989. godine u Slavonskom Brodu. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu. Studij na Veterinarskom fakultetu upisao je 2008. godine, a 2015. godine je diplomirao sa temom „Otpornost bakterija na antimikrobne lijekove u mlijeku krava zdravoga i terapiranog vimena“. Od 25. travnja 2016. godine zaposlen je na Klinici za porodništvo i reprodukciju na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kao asistent. Od zaposlenja aktivno sudjeluje u izvođenju svih oblika nastave te stručno – kliničkom radu. Trenutno priprema istraživanja za doktorsku disertaciju. Tijekom posljednje tri godine preko ERASMUS + programa posjetio je Južnoafričku Republiku (Pretoria), Belgiju (Liege) te Francusku (Toulouse) u sklopu stručnog usavršavanja. Posebno područje interesa su mu neonatologija i anestezija.