Putovanje uz znanost,
voditeljice: Mares Golubović, Slađana Bošković-Bećir, Maja Sambrailo Ivanković i Linda Jurkić

Datum i vrijeme:
subota 15.5.2021., 10:00 - 11:00

Mjesto održavanja:
Gimnazija Dubrovnik, Ulica Frana Supila 3

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
predškolski uzrast, niži razredi osnovne škole, viši razredi osnovne škole

Detalji

Kultura je sve ono što je stvorilo ljudsko društvo i što postoji u tjelesnom i umnom radu ljudi. U tome veliki utjecaj imaju aktivnosti i rezultati iz područja znanosti. Polaznici će putovati kroz vrijeme i upoznati kako nam je znanost pomogla i olakšala život od početka ljudskog roda do danas. Imat će priliku učiti o golemoj riznici prirodoslovnih tajni kroz teoriju, praktičan rad, pokuse i igru.

Biografija:

Maja Sambrailo Ivanković rođena je 1980. u Dubrovniku gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik,  jezični smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, biološki odsjek, smjer prof. biologije. Zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

 

Andrea Sebastijan rođena je 1974. u Dubrovniku gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, matematički smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, fizički odsjek, smjer prof. Fizike. Od 2002. godine zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

 

Mares Golubović rođena je 1985. u Dubrovniku gdje je završila Klasičnu gimnaziju Ruđera

Boškovića. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, fizički odsjek, smjer prof.Fizike.

Od 2016. Zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

 

Linda Jurkić diplomirala  2000.g. na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih znanosti i odgojnih područja u Splitu, smjer profesor biologije i kemije. Radi u OŠ „Župa dubrovačka“ kao učitelj kemije i biologije i kao nastavnik kemije u Gimnaziji Dubrovnik.)

 

Slađana Bošković-Bećir rođena je 1982. u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, opći smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Splitu, biološki i kemijski odsjek, smjer prof. kemije i biologije. Od 2009. godine zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

Napomene:

Molimo sve zainteresirane za radionice koje organizira Centar za mlade Dubrovnik, Centar brodomaketarstva i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije, da se zbog organizacijskih razloga najave za sudjelovanje na e-mail: ztkdubrovnik@gmail.com 

Molimo sve zainteresirane za predavanje i radionice Zero waste boje, da zbog organizacijskih razloga, iskažu svoj interes za sudjelovanje suorganizatoru Gradu Dubrovniku, Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, zaključno do četvrtka 6. svibnja 2021. do 12 sati na sljedeću elektronsku adresu: urbanizam@dubrovnik.hr