Zbog prostornih ograničenja i epidemioloških mjera u Tehničkome muzeju Nikola Tesla za najave grupa, molimo, nazovite na telefon
01/4844 050; 01/4881 626,
ili pošaljite mail na: marijo.zrna@tmnt.hr.

Dopušten broj sudionika na predavanjima u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 25.
Dopušten broj sudionika na radionicama u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 10 tijekom jedne radionice.
Snimke i linkovi za online predavanje i prezentacije biti će postavljeni najkasnije do 9. svibnja.

Ovisno o epidemiološkim mjerama na snazi tijekom trajanja Festivala znanosti u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla moguće je da će se sve radionice održavati na otvorenom prostoru (u dvorištu Muzeja).

Što nam je potrebno za davanje „života“ robotu?, voditeljica: Andreja Štancl

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 2.5.2022., 12:00 - 13:00

Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18

Vrsta događanja:
Prezentacija

Publika:
5. i 6. razred osnovne škole, 7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Velika dvorana

Detalji
Zanimaju te roboti? Želiš li saznati što je sve potrebno za napraviti robota i dati mu „život“ – pokrenuti ga? Koja znanja moraš imati, što sve moraš naučiti i koje vještine savladati?

Biografija:

Andreja Štancl

Dipl. ing. el., profesor mentor u I. tehničkoj školi TESLA, u kojoj radi 29. godine kao nastavnica strukovnih predmeta elektrotehničke grupe predmeta. Rođena 1969. U Zagrebu, nakon MIOC-a 1988. upisuje Elektrotehnički fakultet u Zagrebu koji završava 1993. godine od kada radi u I. tehničkoj školi TESLA. Niz godina mentor učenicima za izradu završnih radova, mentor učenicima na raznim natjecanjima, smotrama i izložbama. Predavač na raznim skupovima tehničkih aktivnosti, kao i na skupovima stručnih usavršavanja nastavnika u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i voditelj radionica elektronike, mikroupravljača i robotike po čitavoj Hrvatskoj. Dobitnica Državne nagrade tehničke kulture „Faust Vrančić“ za 2011. godinu.