Mjesto događanja:
zbog epidemioloških mjera, svi materijali (posteri, plakati, prezentacije, videozapisi) biti će postavljeni na web stranicu:
https://festivalznanostivk.wordpress.com/

Isprintaj svoj model (Marko Zetović)

Datum i vrijeme:
četvrtak 25.4.2024., 12:20 - 13:00

Mjesto održavanja:
Zdravstvena i veterinarska škola Dr. Andrije Štampara Vinkovci, Ul. Hansa Dietricha Genschera 16A, 32100, Vinkovci

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
2., 3. i 4. razred srednje škole, opća populacija

Lokacija (prostorija):
Zdravstvena i veterinarska škola dr. Andrije Štampara Vinkovci

Detalji

Sudionici će se upoznati s tehnologijom izrade 3D ispisa, pripremom 3D printera, instalacijom programa za potrebe 3D ispisa (Fusion 360 i 3D Slicer).

Kroz radionicu, sudionici će izraditi gotove modele prema vlastitom izboru, a na osnovu ponuđenih sadržaja s web stranice. Također, sudionici će se uvesti u način izrade jednostavnog 3D modela, npr. kocka.

Biografija:

Marko Zetović rođen je 27. studenoga 1991. godine u Zagrebu, Republika Hrvatska. Nakon završetka osnovne škole upisuje Srednju strukovnu školu Braće Radića Đakovo, smjer Računalni tehničar za strojarstvo. Potom upisuje Elektrotehnički fakultet.  Svoj studij nastavlja na Diplomskom studiju, smjer Procesno računalstvo. Od 10. travnja 2018 djelatnik je Zdravstvena i veterinarska škola Dr. Andrije Štampara Vinkovci kao nastavnik informatike i računalstva. Pored posla igra nogomet, stolni tenis i profesionalno se bavi glazbom svirajući u glazbenom sastavu Brace.