Mjesto događanja:
zbog epidemioloških mjera, svi materijali (posteri, plakati, prezentacije, videozapisi) biti će postavljeni na web stranicu:
https://festivalznanostivk.wordpress.com/

Groznica kvizaške večeri (Danijel Markić, Mirna Stojanović)

Datum i vrijeme:
petak 26.4.2024., 16:15 - 17:15

Mjesto održavanja:
Tehnička škola Ruđera Boškovića (Ul. Stanka Vraza 15, 32100, Vinkovci)

Vrsta događanja:
Kviz

Publika:
7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole, 2., 3. i 4. razred srednje škole, opća populacija

Detalji

Kroz tri zanimljiva kruga pitanja u maniru poznatih PUB kvizova sudionici mogu provjeriti svoja znanja iz opće kulture. Pitanja su iz povijesti, geografije, umjetnosti, fizike, filmske i glazbene umjetnosti. Sudionici mogu provjeriti razinu svoga znanja i uz to se dobro zabaviti.

Biografija:

Mirna Stojanović

Rođena 22.10. 1974. godine u Vinkovcima. Diplomirala na Odjelu za Matematiku u Osijeku, smjer matematika fizika. Zaposlena u tehničkoj školi Ruđera Boškovića Vinkovci kao nastavnik matematike. Svojim radom pokušava popularizirati prirodne znanosti među učenicima. Organizator Festivala znanosti za grad Vinkovce. Aktivna u svojoj struci na Županijskoj i Državnoj razini. Trenutno u zvanju profesora savjetnika.

 

Danijel Markić

Rođen je 21.11.1985. u Vinkovcima. Osnovnu školu je završio u Štitaru i Prirodoslovno matematičku gimnaziju u Županji. Nakon završene gimnazije, upisuje studij na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu, Fizički odsjek, gdje je i stekao titulu profesora fizike i informatike. Prvo zaposlenje kao apsolvent dobiva u OŠ Mate Lovraka Županja, kao nastavnik matematike, fizike i informatike. Nakon toga prelazi u OŠ Ivana Kozarca kao nastavnik fizike gdje sa učenicima ostvaruje zapažene rezultate. U Tehničkoj školi Ruđera Boškovića počeo je raditi u rujnu 2014. godine kao nastavnik fizike i računalstva. Istaknuo se u svom području, te često potiče učenike na kreativan rad. Uvijek voljan pomoći kolegama i spreman na suradnju s svim profesorima i učenicima.