Riječi koje život znače, Anita Koprivnjak, Ksenija Vračević , Melita Bungić

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 2.5.2022., 13:00 - 14:00

Organizacija:
OŠ Vladimira Nazora Čepin, Kalnička 17, 31431 Čepin

Vrsta događanja:
poster

Publika:
7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Hol škole

Detalji:

Da je povijest učiteljica života, znamo svi. Život zaslužuje da ga živimo ispunjenije, spretnije, sretnije. Do recepata za bolji život svi u nekom trenutku pokušavamo doći, ne shvaćajući da su s nama od davnina. Kako iskoristiti poučnost latinskih poslovica i približiti ih današnjim generacijama, rezultate našeg istraživanja prikazat ćemo na plakatu.

Biografija:

Anita Koprivnjak profesorica je hrvatskoga jezika i književnosti. Radila je kao
učiteljica hrvatskoga jezika u osnovnoj i srednjoj školi . Trenutno radi kao učiteljica hrvatskoga jezika u OŠ Vladimir Nazor u Čepinu. Sudjeluje u raznim školskim projektima te je bila mentor pripravnicima.
    E-adresa: anita.koprivnjak@skole.hr

 

Ksenija Vračević  profesorica je povijesti i hrvatskoga jezika i književnosti.

Radi na mjestu učitelja povijesti u OŠ Vladimir Nazor u Čepinu te u OŠ Tenja. Sudjeluje u raznim školskim projektima. Bila je mentorica studentima te je mentor pripravniku. Redovito sudjeluje na natjecanjima iz povijesti te je bila mentorica učenici koja je ostvarila prvo mjesto na državnom natjecanju.

E-adresa: ksenija.vracevic@skole.hr

 

Melita Bungić je stručna suradnica pedagoginja. Aktivno sudjeluje u školskim projektima, eTwinning projektima te surađuje s brojnim institucijama i lokalnom zajednicom. Član je Tima za kvalitetu škole i pohađa brojne edukacije, s ciljem unaprjeđenja svog rada.

E-adresa: melita.bungic.skole.hr