Kultura poslovnog i akademskog ophođenja,
voditeljica: Višnja Sak Bosnar, suradnica: Renata Baličević

Datum i vrijeme:
petak 14.5.2021., 10:00 - 10:45

Mjesto održavanja:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Vladimira Preloga 1, 31000 Osijek

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
studenti i građanstvo

Lokacija (prostorija):
FAZOS, praktikum za posliježetvene tehnologije i fitofarmaciju

Detalji

Suvremeni poslovni bonton podrazumijeva uvažavanje normi ponašanja podložnih mijenama koje nosi suvremeno društvo. Kako komunicirati u akademskom okružju, kako se ponašati u elektronskoj  komunikaciji i  osobnom kontaktu, kako izbjeći konfliktne situacije i ostati kulturna/kulturan? Ova radionica nastojat će odgovoriti na ova i slična pitanja.

Biografija:

Višnja Sak Bosnar, mag.oec.,Centar za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja

Višnja Sak Bosnar je već 18 godina uposlena na Sveučilištu u Osijeku. Od 2006.-2009. godine aktivno sudjeluje u TEMPUS projektu vezanom za osnivanje karijernih centara na hrvatskim sveučilištima te se od tada, uz ostalo,  bavi karijernim savjetovanjem studenata. Provodi grupna savjetovanja osnažujući transverzalne vještine studenata te pomaže u definiranju njihovih karijernih putova  u sklopu individualnih savjetovanja.

 

Renata Baličević, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Renata Baličević je zaposlena na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek 2000. godine i do danas sudjeluje u provedbi nastavnih i znanstvenih aktivnosti vezanih za područje fitomedicine. Nositeljica je kolegija na svim razinama studiranja. Od 2018. godine pročelnica je Sveučilišnog Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja.