Tesla svoga mraka, voditeljice: Maja Sambrailo Ivanković, Andrea Sebastijan, Mares Golubović i Katarina Papac

Datum i vrijeme:
subota 29.4.2023., 10:00 - 11:30

Mjesto održavanja:
Gimnazija Dubrovnik, Ulica Frana Supila 3

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
viši razredi osnovne škole, srednja škola

Lokacija (prostorija):
GD

Detalji

Mnogi su prije Tesle gasili mrak, ali Tesla je svjetlost donio svima. Povodom obilježavanja 80. godišnjice smrti velikog znanstvenika i izumitelja Nikole Tesle održat će se radionice na kojima ćete na jedan dan sami biti Tesla, biti znanstvenici.  Sudionici radionice pokušat će sami proizvoditi struju i paliti svjetla, sudjelovati u stvaranju iskre, otkriti struju u svome tijelu!

Biografija:

Andrea Sebastijan rođena je 16. listopada 1974. u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, matematički smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, fizički odsjek, smjer prof. fizike. Od 2002. godine zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

 

Mares Golubović rođena je 29. listopada 1985. u Dubrovniku, gdje je završila Klasičnu gimnaziju Ruđera Boškovića. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, fizički odsjek, smjer prof. fizike.

Od 2016. zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

 

Maja Sambrailo Ivanković rođena je 13. listopada 1980. u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, jezični smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, biološki odsjek, smjer prof. biologije. Od 2010. godine zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

 

Katarina Papac rođena je 2. srpnja 1985.u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, opći smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Splitu, fizički odsjek, smjer prof. fizike. Od 2012. zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

Napomene:

Molimo sve zainteresirane za radionice koje organizira Centar za mlade Dubrovnik, Centar brodomaketarstva i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije, da se zbog organizacijskih razloga najave za sudjelovanje na e-mail: ztkdubrovnik@gmail.com 

Molimo sve zainteresirane za predavanje i radionice Zero waste boje, da zbog organizacijskih razloga, iskažu svoj interes za sudjelovanje suorganizatoru Gradu Dubrovniku, Upravnom odjelu za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, zaključno do četvrtka 6. svibnja 2021. do 12 sati na sljedeću elektronsku adresu: urbanizam@dubrovnik.hr