Program festivala možete preuzeti i u .pdf formatu:
> ZAGREB - program FZ 2023. [.pdf]

Minuta do 12 za DAR-iće, Dubravko Čop

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 24.4.2023., 10:30 - 11:30

Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18

Vrsta događanja:
Predavanje

Publika:
predškolska dob i niži razredi osnovne škole, 5. i 6. razred osnovne škole, 7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Velika dvorana

Detalji

Predsjednik Udruge DAR će održati prezentaciju „MINUTA DO 12 ZA  DAR-iće“

Prezentacija će prikazati trenutno stanje u vezi uočavanja, praćenja i podržavanja darovitih učenika u RH te prijedloge za podizanja društvene svijesti o benefitima i potrebama  podržavanja darovitih učenika.

Biografija:

Dubravko Čop, DubravkoCop@outlook.com, 091-497-3162 – predsjednik i suosnivač Udruge za darovitost DAR, otac troje iznadprosječne djece.

Od 2014.g.sudjeluje u očitovanjima na javne politike, sudjeluje u podršci osnivanja sličnih udruga roditelja u Splitu i Fažani. Voditelj tima od 2015.g., kreator i izvoditelj niza uspješno provedenih projekata, dvije međunarodne konferencije, druga pod pokroviteljstvom Europskog parlamenta, Europske komisije, voditelj četiri DARovita tjedna(niz događaja popularizacije znanosti), projekt Znanstveni boravak 2019.financiran od MZO, od 2020. i dalje financiranje Unicredit Foundation iz Italije.

Voditelj pilot projekta – psihološkog testiranja u 4 OŠ Grada Zagreba, podrška MZO i Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade.