Program festivala možete preuzeti i u .pdf formatu:
> VELIKA GORICA - program FZ 2023. [.pdf]

Mohar: Inteligencija za oglašavanje

Datum i vrijeme:
petak 26.4.2024., 12:30 - 13:45

Mjesto održavanja:
Ekonomska škola Velika Gorica, Ulica Kralja Stjepana Tomaševića 21, Velika Gorica

Publika:
predškolska dob i niži razredi osnovne škole, 5.i 6.razred osnovne škole, 7.i 8.razred osnovne škole, 1.razred srednje škole, 2.,3. i 4.razred srednje škole, djeca s posebnim potrebama

Detalji

Predavanje ´Inteligencija za oglašavanje´ sudionicima će omogućiti pregled vrsta i značenja inteligencije za osmišljavanje i kreiranje marketinških oglasa te će sudionici imati priliku sudjelovati u vježbama koje potiču i razvijaju kreativnu inteligenciju. 

Biografija:

Nastavnica Marija Mohar diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2009. godine, smjer Marketing. Tijekom studija aktivno je sudjelovala u radu studentske udruge eSTUDENT kao voditeljica tima za Marketing te je nakon studija bila zaposlena na radnom mjestu Marketing specijalist u jednoj hrvatskoj IT kompaniji. Od 2010. godine radi u srednjoj školi kao nastavnica ekonomske grupe predmeta, a 2018. godine promovirana je u zvanje nastavnik mentor. Uža područja interesa su joj poduzetništvo i digitalni marketing. Svoje učenike rado mentorira u različitim projektima i natjecanjima na razini RH na kojima postižu značajne rezultate.