Program festivala možete preuzeti i u .pdf formatu:
> VELIKA GORICA - program FZ 2023. [.pdf]

Kacian: Kako upravljati kvalitetom u životu i u poslu? postavljanje ciljeva

Datum i vrijeme:
srijeda 24.4.2024., 16:30 - 17:30

Mjesto održavanja:
Veleučilište Velika Gorica, Zagrebačka cesta 5, Velika Gorica

Vrsta događanja:
Predavanje

Publika:
predškolska dob i niži razredi osnovne škole, 5.i 6.razred osnovne škole, 7.i 8.razred osnovne škole, 1.razred srednje škole, 2.,3. i 4.razred srednje škole, djeca s posebnim potrebama

Lokacija (prostorija):
Dvorana F

Detalji

Predavanje se sastoji od teorijskog inputa i radionice, vezano za postavljanje ciljeva na način primjenjiv u privatnom i u poslovnom životu.
Teorijski dio obuhvatit će osnovne informacije o kvaliteti i razvoju poslovanja koje je usporedivo s životnim putem čovjeka, korake po putu, uočavanje prilika za razvoj/poboljšanje te planiranje koraka za ostvarivanje željenog cilja.

Potrebna sredstva za rad: računalo, projektor i platno, radni stolovi ili stolice s ugrađenim radnim stolićem, olovke i papiri (format A4) za radionicu.

Biografija:

Irina Kacian, v. pred., mag. Eur. posl. stud. Od 2016. godine radi na Veleučilištu Velika Gorica kao nastavnik na više kolegija iz područja upravljanja kvalitetom te od 2018. godine i na kolegiju Zaštita na radu. Svoje interese usmjeravala je u početku u zaštitu na radu (primjena u praksi, edukacije i terenska ispitivanja), a unazad petnaestak godina interes je usmjerila na područje kvalitete u organizacijama, upravljanje kvalitetom i odnose s kupcima kroz obrazovanje i poučavanje. Osim što je certificirani interni auditor i Lead auditor, certificirani je Europski menadžer za kvalitetu već šest godina te je kroz rad prepoznala primjenu alata upravljanja kvalitetom u poslovanju i na privatni život svakog čovjeka. Autorica je udžbenika i više stručnih radova, kao i redovita sudionica znanstvenih i stručnih međunarodnih i domaćih skupova s tematikom vezanom uglavnom za područje kvalitete.