SLAVONSKI BROD - program FZ 2023.
Program festivala možete preuzeti i u .pdf formatu:

> Sveučilište u Slavonskom Brodu - FZ 2023. [.pdf]> Srednja medicinska škola Slavonski Brod - FZ 2023. [.pdf]

Sto lica inteligencije, Mirjana Zovko

Datum i vrijeme:
utorak 23.4.2024., 9:00 - 9:45

Mjesto održavanja:
Srednja škola Matije Antuna Reljkovića, Ivana Cankara 76, Slavonski Brod

Vrsta događanja:
interaktivno predavanje

Lokacija (prostorija):
učionica

Detalji

Radoznali ste, volite postavljati pitanja, volite istraživati svijet oko sebe i okušati se u novom i nepoznatom?! Ako ste se prepoznali u ovim riječima, onda je ovo interaktivno predavanje baš za vas.  Naučit ćete koja je inteligencija vaša najjača karika i praktično primijeniti različite oblike inteligencije.  Bit ćete kreativni, napisati pjesmu i spojiti znanost s knjževnošću i glazbom. Ovo predavanje ne može zajamčiti poboljšanje kvocijenta inteligencije ili titulu doktora/doktorice znanosti, ali sigurni smo da ćete se zabaviti, istražiti znanstvenika/znanstvenicu u sebi i iskoračiti iz svoje sigurne zone.

Biografija:

Mirjana Zovko rođena je u Slavonskom Brodu. Pohađala je Osnovnu školu „Branko Radičević“ u Slavonskom Brodu i  CUO „Rade Končar“ u Slavonskom Brodu.

Na Pedagoškom fakultetu u Osijeku diplomirala je 1995. i stekla zvanje profesora hrvatskoga jezika i književnosti.  Zaposlila se u Osnovnoj školi „Oprisavci“  1996., a od 10. rujna 1996.   radi u Srednjoj školi Matije Antuna Reljkovića u Slavonskom Brodu.