Ali, mama, još samo 5 minuta!, Marina Stanić, Ivona Adrić, Karla Bilandžić, Asja Ćehović, Anamaria Milković

Datum: 

četvrtak, 27 travnja, 2017 -
11:00 - 11:45

Vrsta događaja: 

Predavanje

Publika: 

2.,3., i 4. raz. SŠ
OP
ST

Sažetak: 

Da je doći na vrijeme lako – na vrijeme došao bi svatko… ali nije, to znaju najbolje oni kojima budilica zvoni pola sata svakih pet minuta, a i onda si kažu onu popularnu  rečenicu: ''Još samo 5 minuta.''. Je li kašnjenje bolest i ima li za tu bolest lijeka? Ili je možda istina ono što kažu da je kašnjenje karakteristika inteligentnih i kreativnih ljudi? Na vrijeme se može utjecati, a na ovoj radionici naučit ćete kako. Biti organiziran i biti svjestan kradljivaca vremena ne pomaže samo ne kašnjenju nego i tome da kroz dan kročimo s manje stresa, spremniji na nove izazove. Kako biti prijatelj s vremenom nije lako govori nam i to da u menadžmentu postoji i cijela mala „znanost“ oko upravljanja vremenom. S takvim problemom se susreću svi, od korporacija do nas pojedinaca, a upravo je organizacija vremena obvezan sastojak za uspješnost.

Biografija: 

  1. Ivona Adrić, Ekonomski fakultet u Osijeku, ivona.adric@gmail.com
  2. Karla Bilandžić, Ekonomski fakultet u Osijeku,karlabilandzic@gmail.com
  3. Asja Ćehović, Ekonomski fakultet u Osijeku, asja.cehovic@gmail.com
  4. Anamaria Milković, Ekonomski fakultet u Osijeku, anamaria.milkovic@gmail.com

 

Životopisi suradnika:

 

Ivona Adrić,  studentica 1. godine diplomskog studija Financijski menadžment na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Kašnjenje opravdava brojnim obvezama i nedostatkom vremena, iako prijatelji koju ju znaju od osnovne škole znaju da je kasnila i kada joj je jedina obveza bila riješiti zadaću u 5.b razredu.

 

Karla Bilandžić, studentica 3. godine preddiplomskog studija smjer Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Još se ne opisuje, ali kada bude, nada se da će koristiti riječi sretna, uspješna i ispunjena. U velikoj je svađi sa svemirom jer joj viša sila ne dopušta dolazak na vrijeme, pa se tješi s onom da su ljudi koji kasne inteligentniji.

 

Asja Ćehović, studentica 3. godine preddiplomskog studija Financijski menadžment na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Aktivno traži rupu u prostor-vrijeme kontinuumu kako bi zavidnu kolekciju dnevnih obveza upotpunila još kojim hobijem.

 

Anamaria Milković, studentica 2. godine diplomskog studija Marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Uz studiranje, obožava pisati, čitati i istraživati o nepoznatim stvarima. Najpoznatija je po tome što uvijek krene na vrijeme, ali nikad ne stigne na vrijeme. Najupečatljivija uspomena iz djetinjstva joj je kad su je dvije najbolje prijateljice ostavila da ih čeka na školskom igralištu 2 sata kako bi joj odjednom vratile za svaku poruku: „Evo me za 5 minuta“.