Kako sačuvati vrijeme?, Petra Mezulić Juric, Tihana Koprivnjak, Adela Has

Datum: 

srijeda, 26 travnja, 2017 -
16:00 - 16:45

Vrsta događaja: 

Radionica

Publika: 

2.,3., i 4. raz. SŠ
ST

Sažetak: 

Cilj predavanja je korištenjem metoda prediktivne analitike prikazati na koje aktivnosti trošimo vrijeme te identificirati što nam krade vrijeme (kradljivce vremena) i u konačnici, pokazati metode kojima možemo uspješnije upravljati vremenom. U predavanju će se, korištenjem seta podataka kojim je prikazano kako šira populacija koristi vrijeme, putem prediktivne analitike, analizirati na što ispitanici troše svoje vrijeme te procijeniti što su i gdje se najčešće skrivaju kradljivci vremena. Sudionici će samostalno, uz pomoć voditeljica radionice, analizirati podatke te nakon toga identificirati vlastite aktivnosti na koje troše najviše vremena i vlastite kradljivce vremena. U završnom dijelu radionice bit će prezentirani načini na koje možemo sačuvati vrijeme i kratak prikaz metoda i aplikacija kojima možemo uspješnije upravljati vremenom i eliminirati kradljivce vremena.

Biografija: 

Petra Mezulić Juric, asistent, Ekonomski fakultet u Osijeku, pmezulic@efos.hr, web stranica: http://www.efos.hr/pmezulic

 

Tihana Koprivnjak, asistent, Ekonomski fakultet u Osijeku, tihana@efos.hr, web stranica: http://www.efos.hr/tihana

 

Adela Has, asistent, Ekonomski fakultet u Osijeku, adela.has@efos.hr, web stranica: http://www.efos.hr/ahas

 

Petra Mezulić Juric diplomirala je 2011. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku te je 2014. izabrana u suradničko zvanje asistenta za polje ekonomije grana menadžment i organizacija. Kao asistent sudjeluje u nastavi na kolegijima smjera Poduzetništvo. Doktorand je međunarodnog međusveučilišnog interdisciplinarnog doktorskog studija Poduzetništvo i inovativnost u Osijeku. Član je europskog udruženja European Council for Small Business and Entrepreneurship (ECSB). Do sada je objavila 3 rada u časopisima i 3 rada u zbornicima s međunarodnih konferencija.

 

Tihana Koprivnjak je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 2011. godine, a 2014. godine je izabrana u suradničko zvanje asistenta, polje ekonomije, grana menadžment i organizacija. Sudjeluje u nastavi na kolegijima smjera Poduzetištvo. Doktorand je na međunarodnom međusveučilišnom interdisciplinarnom doktorskom studiju Poduzetništvo i inovativnost u Osijeku. Član je udruženja European Council for Small Business and Entrepreneurship (ECSB). Do sada je objavila 2 rada u časopisima i 2 rada u zbornicima s međunarodnih konferencija.

 

Adela Has diplomirala je 2010. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Sveučilište u Osijeku, te je doktorand međunarodnog Međusveučilišnog interdisciplinarnog doktorskog studija Poduzetništvo i inovativnost u Osijeku. Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku izabrana je u suradničko zvanje asistenta za polje ekonomije grana poslovna informatika i sudjeluje u nastavi na informatičkim kolegijima. Član je međunarodnog udruženja Association of Information Systems (AIS), Hrvatskog društva za operacijska istraživanja i organizacijskog odbora konferencije International Conference on Operational Research (KOI). Do sada je objavila 3 rada u časopisima i 3 rada u zbornicima s međunarodnih konferencija.

Prostorija: 

Informatička dvorana 9