Sve u svoje vrijeme, Tomislava Jukić, Vlatka Šalić Dujmić, Ivana Dolaček, Jesenka Ricl, Domagoj Dujmić

Datum: 

četvrtak, 27 travnja, 2017 -
18:00 - 19:00

Vrsta događaja: 

Izložba i stručno vodstvo

Publika: 

predškolski i niži raz. OŠ
5. i 6. raz. OŠ
7. i 8. raz. OŠ, 1. raz. SŠ

Sažetak: 

Otvorenje učeničke izložbe tehničkih pomagala u nastavi fizike, biologije i kemije koje su služile prethodne generacije učenika i nastavnika. Autori izložbe su učenici Osnovne škole Retfala, a cilj izložbe je prezentirati nastavna pomagala i demonstrirati njihovu uporabu posjetiteljima izložbe. Tim povodom Domagoj Dujmić, kustos arheolog Muzeja Slavonije će sve zainteresirane provesti kroz stručno vodstvo pod nazivom „Lenta vremena“.

Biografija: 

Tomislava Jukić, prof. matematike i fizike, tomislava.jukic1@skole.hr

Radi u OŠ "Retfala", Osijek na radnom mjestu učitelj matematike i fizike s 13 godina radnog staža. Ove godine predložena za napredovanje u zvanje učitelj mentor. Aktivno sudjelujem u projektima unutar škole kao i drugim s ciljem unapređivanja nastave i popularizacije fizike.

 

Vlatka Šalić Dujmić, prof.biologije i kemije, vlatka.salic@gmail.com

 Zaposlena sam u OŠ „Retfala“, predajem prirodu i biologiju od 5. do 8. razreda i imam 10 godina radnog iskustva. Koordinatorica sam međunarodnog projekta Eko-škole. Svake godine pripremam učenike za natjecanje iz biologije pri čemu smo vrlo uspješni. Prošle godine smo bili pozvani i na Državno natjecanje.

Ivana Dolaček, profesor biologije i kemije, ivana.dolacek@xnet.hr

 12  godina radnog iskustva. Trenutno obavljam  poslove učiteljice prirode i kemije u OŠ Retfala te poslove učiteljice biologije u OŠ“Grigor Vitez“ u Osijeku.  Od 2014. godine napredovala u zvanje učitelja mentora.

 

Jesenka Ricl, mag.art./univ.spec.oec.; jesenka.ricl@mso.hr, zaposlena na mjestu muzejske pedagoginje u Edukacijskom odjelu Muzeja Slavonije; zadužena za razvoj i provođenje programa za muzejske korisnike te suradnju s partnerima.

Domagoj Dujmić, dipl. arh.; domagoj.dujmic@mso.hr; zaposlen na mjestu kustosa u Arheološkom odjelu Muzeja Slavonije.