Visokointenzivni funkcionalni trening u svrhu prevencije, unaprijeđenja i očuvanja zdravlja, Marko Žigić, Stjepan Ostroški

Datum: 

petak, 28 travnja, 2017 -
09:00 - 12:00

Vrsta događaja: 

Radionica

Publika: 

5. i 6. raz. OŠ
7. i 8. raz. OŠ, 1. raz. SŠ
2.,3., i 4. raz. SŠ
OP

Sažetak: 

Primjena novih metoda rada i znanstvenih spoznaja uz kratki prikaz različitih trenažnih sadržaja kao alata za razvoj i unaprjeđenje sposobnosti, te očuvanje ljudskog zdravlja.

Biografija: 

Marko Žigić, profesor kineziologije, OŠ kralja Tomislava Našice, markozigictzk@gmail.com                                                    

Rođen  06.09.1983.god. u Našicama. Završio Srednjuškola Izidora Kršnavog Našice,( opća gimnazija) i Kineziološki fakultet Zagreb (2008). Hrvatski nogometni savez – Trener s UEFA-A licencom. Zaposlen  u OŠ kralja Tomislava Našice od  2008. godine kao nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture. Od 2008. godine svoje dodatno fakultetsko usmjerenje  primjenjuje  kao trener nogometa od mlađih dobnih kategorija do seniorskog uzrasta. Aktivan  u obilježavanju i promicanju važnosti bavljenja sportom i zdravog načinom življena.

 

Stjepan Ostroški, mag. kineziologije, OŠ kralja Tomislava Našice, ostroskis@gmail.com 

Rođen 19.12.1986. u Feričancima. Završio Srednju škola Izidora Kršnjavog Našice, ( prirodoslovno-matematička gimnazija) i Kineziološki fakultet Zagrebu (2012). Nogometni trener s A licencom. Plivački i kondicijski trener. Vlasnik fitnes kluba Viking na privremenom radu u OŠ. kralja Tomislava Našice kao nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture. Autor znanstvenih i stručnih radova iz područja tjelesnog i zdravstvenog vježbanja.