Skip to content Skip to navigation

Valovi

Datum: 
Ponedjeljak, Travanj 7, 2014 - 10:00
Utorak, Travanj 8, 2014 - 10:00
Srijeda, Travanj 9, 2014 - 10:00
Četvrtak, Travanj 10, 2014 - 10:00
Petak, Travanj 11, 2014 - 10:00
Lokacija: 
PulaDV Veruda
Publika: 
predškolski i niži raz. OŠ
Vrsta događaja: 
Radionica
Sažetak: 

Djeca će kroz različite aktivnosti primjerenim didaktičkim igrama, istraživanjem i eksperimentiranjem proširiti svoje spoznaje o vodi, zvuku, svjetlosti, tj. valovima općenito.

Biografija: 

M. Romić je dugogodišnji djelatnik Dječjeg vrtića sa 28 godina staža u radu s raznim dobnim skupinama. Radi u sportskoj skupini Šeširići sa kojima sudjeluje na dječjim Olimpijadama. Također se proteklih godina aktivno uključuje u Festival znanosti.

A. Gorički je odgajateljica sa 15 godina staža u radu s raznim dobnim skupinama. Trenutno radi u skupini Šeširići i također više godina sudjeluje sa sportskom skupinom na dječjoj Olimpijadi.

V. Radulović, odgajateljica sa 19 godina staža, trenutno radi u starijoj dobnoj skupini Veseljaci. Zadnje 3 godine aktivno se uključuje u Festival znanosti i ostale projekte.

I. Ž. Radin, odgajateljica sa 12 godina staža u raznim dobnim skupinama, trenutno radi u starijoj skupini Veseljaci. Sudjeluje duži niz godina na Festivalu znanosti.

S. Rojnić, odgajateljica sa 18 godina staža, trenutno radi u srednjoj dobnoj skupini Pačići, i aktivna je sudionica Festivala znanosti.

S. Mecanović, odgajatelj – mentor sa 22 godine staža, dugogodišnji voditelj folklorno-plesne radionice i igraonice za potencijalno nadarenu djecu Baltazari. Trenutno radi u skupini Pačići, te je aktivna sudionica na Festivalu znanosti protekle 3 godine.