dcsimg
 • Najbolji način za predviđanje budućnosti jest njezino stvaranje.

  Abraham Lincoln

 • Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova.

  Eleanor Roosevelt

 • Možda nismo u stanju pripremiti budućnost za svoju djecu, ali smo barem u stanju pripremiti svoju djecu za budućnost.

  Franklin D. Roosevelt

 • Svi su cvjetovi budućnosti u sjemenu sadašnjosti.

  Kineska

 • Budućnost ovisi o tome što radiš danas.

  Mahatma Gandhi

 • Nikada ne mislim o budućnosti – ionako prebrzo dolazi.

  Albert Einstein

 • Prošlost je duh, budućnost je san, sve što imamo je sada.

  Bill Cosby

 • Ako ne mislite o budućnosti, ne možete je ni imati.

  John Galsworthy

 • Problem s budućnosti je u tome što obično stiže prije nego smo mislili.

  Arnold Glasgow

 • Budućnost je uvijek u pokretu.

  Minch Yoda

Print

Budućnost odgoja

Posted in Sažetak i biografija.

Ima li nade za odgoj čovjeka, ili je čovjek osuđen da bude nehumana zvijer? Ima li još uvijek nade za odgoj kojim će čovjek evoluirati u plemenito biće. Što bi se moglo dogoditi s odgojem u budućnosti?

 

 CV voditelja:

Zovem se Maja Bungić. Rođena sam 16. kolovoza 1985. godine u Osijeku. Živim u Valpovu, gdje sam pohađala Osnovnu školu i Srednju školu. Gimnaziju sam završila 2004. godine i iste sam godine upisala studij Predškolskog odgoja na Učiteljskom fakultetu u Osijeku. Zvanje odgojitelja predškolske djece stekla sam 2008. godine kada sam diplomirala na Učiteljskom fakultetu(Roditelji i djeca s posebnim potrebama, mentor doc. dr. sc. Vesnica Mlinarević). Preddiplomski studij Filozofije i Pedagogije na Filozofskom fakultetu u Osijeku upisala sam 2008. godine. Sveučilišna prvostupnica postala sam 2011. godine, a završni rad pisala sam iz Pedagogije(Mogućnosti evaluacije visokoškolske nastave, mentor doc. dr. sc. Branko Bognar). Trenutno sam polaznica druge godine diplomskog studija.

U veljači 2012. godine, zajedno s doc. dr. sc. Brankom Bognarom, kao predavač sam sudjelovala u programu stručnog usavršavanja nastavnika u nastavničkim kompetencijama Filozofskog fakulteta u Osijeku(Kritičko prijateljstvo u visokoškolskoj nastavi). U svibnju 2012. godine sudjelovala sam na Međunarodnoj znanstvenoj konferenciji Didaktički izazovi u Slavonskom Brodu, gdje sam bila jedna od izlagača(Mogućnosti evaluacije visokoškolske nastave).

Na prvoj godini preddiplomskog studija (2008./2009.) izabrana sam za predstavnicu studenata Pedagogije svoje generacije, čija sam predstavnica i danas. Od travnja 2012. godine članica sam i predstavnica studenata u Povjerenstvu za unaprjeđivanje i osiguravanje kvalitete visokog obrazovanja Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Članica sam Hrvatskog saveza gluhoslijepih osoba Dodir i polaznica četvrtog stupnja hrvatskog znakovnog jezika. U slobodno vrijeme bavim se zborskim pjevanjem u Crkvenom pjevačkom društvu Mir iz Belišća u kojem pjevam od 2005. godine, a od 2011. godine članica sam zborskog upravnog odbora