Za svakog ponešto

 

Upoznajte 10 Elixira mladosti iz prirode!

Saznajte kamo su usmjerena njihova djelovanja, što rade u našem organizmu i koje količine su nam potrebne da bismo svoj izgled i zdravlje zahvalili upravo njima. Žene koje plijene svojom "prirodnom ljepotom" svoj prekrasan izgled ipak ne duguju isključivo genetici i sreći. Kombinacija samopouzdanja, čudotvornih sastojaka i zdrave prehrane ono je što čini ženu prelijepom. Da biste se uvjek osjećali i izgledali lijepo, saznajte male tajne i zdrave navike iz prirode uz 10 čudotvornih sastojaka. Kako do zdrave, mekane i sjajne kose?

Saznajte koja ulja štite i hidratiziraju stanice. Otkrijte recepte krema i losiona iz kućne radinosti, napravite vlastitu recepturu čajne mješavine i otklonite svoje svakodnevne tegobe, te isprobajte prirodni način otklanjanja celulita i riješite potencijalni problem impotencije!

 

 

Životopis

 

Stela Jokić

 

Stela Jokić rođena je 31. srpnja 1982. godine u Našicama. Nakon završenog Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku, smjer procesno inženjerstvo, 2007. godine počinje raditi kao asistent na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu u Osijeku, gdje završava 2011. godine poslijediplomski doktorski studij „Prehrambeno inženjerstvo“. Bila je sudionik više programa mobilnosti studenata i stekla je dragocjena znanja iz područja prehrambeno-procesnog inženjerstva. Svoj istraživački rad sa posebnim zadovoljstvom upotpunila je u laboratorijima diljem Njemačke, Mađarske, Slovačke, Italije i Srbije. Preko CCUSA programa “Work Experience USA” boravila je i radila u SAD-u 15 mjeseci. Voli se baviti istraživanjima i širenjem svijesti o ljepoti znanosti i struke. Voli život i veseli se svakom novom danu. Ispunjava ju druženje i upoznavanje s različitim ljudima te istraživanje novih zemalja.